Rovnodennostni slavnosti

10.09.2016 23:43

Mily přátele, 
Srdečně zveme vás na podzimni Rovnodennostni slavnosti do Domu Slunce.
Tradičně bude ten proces probíhat během několika dnu - od 22 až po 25 záři. Můžete se připojit podle vašich možnosti na 2 až 4 dnu. 
Začínáme ve čtvrtek 22.9 večerní procházkou lesem na skálu Snění, zastavíme se u prastarého keltského menhiru a budeme pozorovat hvězdy z nejstarší vyhlídky v okolí, Pěnčině. 
23.9 večer navštívíme Břetislavuv Dub (starý 1500let) a lesní cestou, kterou králové jezdili do svého sídla na Křivoklátu, dojdeme ke zřícenině 1000 letého hradu Jenčov, kde nás čeká "pokoj praní". 
24.9 jedeme za nejstarší sochou pohanského boha Velesa, stojícího na posvátným kopci. Cestou zpátky zastavíme se u Tři pramenu, známých svou léčivou vodou. 
Každy den odpoledne máme společný proces: naše tradiční "čajovani" a povídání, plavby na lodickach a noční posezení u ohně, společně hudebni rituály a procházky ve tmě. V odpoledních hodinách budete mít čas pro sebe, který doporučujeme ztrávit ve stavu mlčení a sebepozorování, jít na procházku na skálu a podívat na vše z vysky ptáku, a nebo nasednout do lodičky a prozkoumat tak proudění energie a života. Nebo najít si svoje místo na našem velkém pozemku a se zaměřením meditovat, nebo udělat par karma-jóginckých cvičeni. Možnosti však je víc a s tím rady vám poradíme. 
Vnímáme Dum jako klášter nového druhu, místo pro soustředění a sebepozorování, místo kde každy najde svoji práci a energie na to aby ji zvládl. Místo společného snění, v kterém každý najde podporu ve svém osobním probuzení. Místo v kterém máme možnost najít sebe a svůj životní zdroj. Dum, který vás podpoří kdykoliv, stačí jednou přijít a napojit se.
Dum Slunce a my čekáme na vás:)
Podrobnosti a organizační otázky - lsfna@volny.cz
Je čas na rezervace)
Těšíme se,
Julie&Andrey